پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

حمله ارتش سوریه به پناهگاه‌های تروریست‌ها در حومه دیرالزور و تدمر

وزارت دفاع سوریه امروز (شنبه) اعلام کرد که در پاسخ به حملات مکرر تروریست‌ها به شماری از روستا‌ها و پایگاه‌های ارتش، پناهگاه‌های آن‌ها را در حومه دیرالزور و تدمر منهدم و پهپاد‌های آن‌ها را در حومه حلب سرنگون کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۷۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع این کشور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد نیرو‌های مسلح سوریه با همکاری نیرو‌های روسی در پاسخ به تجاوز مکرر تروریست‌ها به پایگاه‌های نظامی، روستا‌ها و شهر‌های مختلف، چند عملیات بی سابقه و دقیق را انجام داده‌اند.

در ادامه این بیانیه آمد که ارتش سوریه با استفاده از هواپیما، پهپاد و توپخانه، مخفیگاه ها، پایگاه‌ها و تجهیزات تروریست‌ها را هدف قرار داد که منجر به انهدام کامل آن‌ها و هلاکت ده‌ها تروریست از جمله چند سرکرده تشکیلات تروریستی داعش شد.

وزارت دفاع سوریه همچنین تأکید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در حومه حلب، توانستند چند پهپاد تروریست‌ها را منهدم و از دستیابی آن‌ها به اهدافشان جلوگیری کنند.

این وزارتخانه خاطرنشان کرد: نیرو‌های نظامی سوریه، یک گروه تروریستی را که درصدد حمله به پست بازرسی در حومه درعا بود، هدف قرار داد که در پی آن، افراد تیم تروریستی کشته و زخمی شدند و سلاح هایشان نیز مصادره شد.

این در حالی است که بامداد دیروز (جمعه)، گروه‌های تروریستی با حمله به اتوبوس حامل نیرو‌های مردمی تیپ قدس در مرکز سوریه، ۲۲ تن از آن‌ها را به قتل رساندند.

این کمین در شمال منطقه السخنه در شرق بیابان حمص رخ داد.

هرچند تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسوولیت این حمله را برعهده نگرفته است، اما شبکه خبری «ال بی سی نیوز» لبنان اعلام کرد که نیرو‌های وابسته به ارتش سوریه در دو عملیات که توسط گروهک تروریستی داعش انجام شد، کشته شدند. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار